Melby trapp – og arkitekten

En trapp er ikke lenger bare en installasjon for å bevege seg vertikalt fra en etasje til en annen. En trapp kan ha flere ulike funksjoner, og være et særegent og unikt designelement i et bygg. Både privatpersoner, næringsliv og offentlige institusjoner setter nå trappen mer i sentrum, og arkitektene designer trapper på stadig mer nytenkende måter. Trappen kan for eksempel bli en integrert del av interiøret, eller være et annerledes blikkfang som gjør den til et smykke i bygget.

Vi samarbeider jevnlig med arkitekter og er en kompetent sparringspartner som følger prosjektet hele veien fra start til mål, fra trappen kun er en vag idé og helt frem til ferdigstillelse. Slik kan du være trygg på at prosjektet er i de beste hender. Vi kommer gjerne inn så tidlig som mulig i prosessen, slik at vi gjennom et tverrfaglig samarbeid kan finne gode løsninger for design, materialvalg og funksjon.

– Vi undersøkte litt, og klarte ikke å finne tilsvarende tretrapper – verken i Norge eller internasjonalt. Derfor var det litt ekstra gøy å prøve å få den bygd. Det har vært en fornøyelse å samarbeide med Melby Snekkerverksted. De har vært kreative og løsningsorienterte, og levert et flott sluttprodukt, som skolen vil ha glede av i mange år framover.

Lars Schanche Bølviken Eggen Arkitekter AS samarbeidet med Melby på Lade skole

Vil du diskutere trappeløsninger, sammenligne materialer og se på ulike utstillingsmodeller? Vi ønsker både arkitekter, entreprenører og privatkunder velkommen til vårt eget trappestudio på Eide i Hustadvika.

"*" obligatorisk felt