Melby trapp – i offentlige bygg

Tretrapper blir stadig mer aktuelle i store offentlige bygg, som følge av store variasjonsmuligheter når det kommer til design og funksjon. Trapper i offentlige bygg kan gjerne ha flere funksjoner, som for eksempel oppbevaring eller arbeidsplass. I tillegg er trapper i tre regnet som miljøvennlige, og velges ofte på prosjekter der bærekraft er i fokus.

Romsdal VGS
Massivtretrapp ved Romsdal VGS

Melby oppfyller alle formelle krav til å delta i anbudsprosesser, vi legger til rette for god dialog med byggherre, entreprenør og arkitekt, og leverer et produkt av topp kvalitet. Og våre egne montører har erfaring og kompetanse til å fullføre prosjektet.

Trapper skreddersydd til ditt prosjekt

Melby vindeltrapp massivtre
Vindeltrapp levert til Lade skole

Melby leverer skreddersydde trapper i tett dialog med våre kunder. Vi samarbeider med både arkitekter, interiørarkitekter og entreprenører, og finner den riktige løsningen for hvert enkelt prosjekt. Fra skisse og idé, til ferdig montert trapp. Alle våre trapper kan utføres i forskjellige tresorter og materialer, overflatebehandlinger og med ulike rekkverk.

SPESIALTILPASNING

Ønsker du en spesialtilpasning av trappen er det også fullt mulig, her er noen eksempler:

  • Bruk av LED-lys i trinn og håndløpere
  • Trinnsikring og luminanskontrast
  • Trapper tilpasset spesifikke brannkrav og universell utforming

INTERIØR

Husk at det også er mulig å sørge for at trapp og øvrig interiør utføres i samme design:

I mange prosjekter sees interiørløsninger i tett sammenheng med utforming av trapp. Da kan Melby produsere disse. Eksempelvis benker, hyller, resepsjonsdisker og innredning.

Vil du diskutere trappeløsninger, sammenligne materialer og se på ulike utstillingsmodeller? Vi ønsker både arkitekter, entreprenører og privatkunder velkommen til vårt eget trappestudio på Eide i Hustadvika.

"*" obligatorisk felt

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.