Norsk design og produksjon av trapper

Melby-trappene lages på Eide i Hustadvika kommune, i moderne fabrikklokaler. Vi har lidenskap for trearbeid, og kan også kunsten å kombinere med andre materialer. Trapper er nemlig langt mer enn en nødvendighet. En vellykket trapp bidrar i stor grad til en harmonisk romfølelse. Samtidig skal en trapp alltid være funksjonell og god å gå i. Sammen med det vakre håndverket i klassiske trapper eller moderne kombinasjoner med glass og stål, utgjør funksjonalitet og utseende derfor et godt trappedesign.

Vi tar hånd om hele trappeprosjektet

Hos Melby tar vi ansvar for hele produksjonslinjen, fra måltaking og frem til trappen er ferdig montert. Har du eller din bedrift behov for å lage en helt spesiell løsning, deltar vi gjerne i utviklingen av konseptet.

Når du kjøper en trapp fra Melby skal du slippe å forholde deg til mange mellomledd. I de tilfeller der det kreves en ekstern leverandør av elementer til trappen, for eksempel smijern eller glass, håndterer vi dette.

Fagkompetanse fra oppstart til ferdig montert trapp

Hver trapp konstrueres etter mål. God funksjonalitet og pene detaljer starter i tegnefasen, og bringes videre inn i produksjonen. De fleste av våre medarbeidere har ett eller flere fagbrev, og kombinerer sin kunnskap og sine håndverksevner med vår moderne teknologiske maskinpark. Korte tjenestelinjer og all produksjon under samme tak sikrer stor grad av fleksibilitet og effektiv kommunikasjon.

Trappene følger logistikken gjennom produksjonen, lastes på Melbys egne biler og kjøres direkte dit de skal monteres. Montering gjøres av våre dyktige montører, med lang erfaring og kjennskap til produktet.

Melby utgir jevnlig brosjyrer med ulike tema. Ta kontakt dersom du ønsker å få en av våre brosjyrer tilsendt i posten. Husk at du alltid finner oppdaterte brosjyrer tilgjengelig digitalt.

Klikk deg inn og bla i de ulike trappebrosjyrene våre:

Melby trapper: standard kolleksjon

Melby trapper: skreddersøm

Melby trapper: massivtre og offentlige bygg

Melby trapper: designtrapper for arkitekter og andre designinteresserte

Vil du ta en prat med oss om trappen din?

Vi bistår gjerne med tips og råd til både små og store prosjekter. Send inn skjema og vi tar kontakt med deg.

"*" obligatorisk felt