Melby med ny pris i Treppen des Jahres

Melby gikk til topps i kategorien for formspråk i den årlige kåringen «Treppen des Jahres» for 2022, en av Europas mest prestisjefylte trappepriser. Trappen, som befinner seg i en privatbolig, er designet av Troll Arkitektur på Oppdal. Daglig leder Charlotte Inderhaug Fleten på Melby trekker frem de ansatte som den store suksessfaktoren. Dette er den femte prisen Melby henter hjem fra «Treppen des Jahres».

Om prosjektet

Når man henter sin femte «Trappen des Jahres»-pris siden 2014, er det hevet over enhver tvil at Melby driver med trapp i eliteklassen. Denne gangen er det et mesterverk av beiset, lakkert og malt furu og eik som er prisvinneren. Hvert enkelt trinn, rekkverk og designelement er nøye vurdert og satt sammen av folk med en genuin lidenskap for yrket sitt.

– Gjennom årenes løp har vi i Melby opparbeidet oss et renommé på innovative designtrapper. Med våre fantastisk dyktige ansatte besitter vi en enorm kompetanse, som gjør oss i stand til å konkurrere og ikke minst vinne gjeve priser.

– Det er det ansatte som skal ha æren for at listen over priser vokser seg stadig lengre, og som gjør at vi hele tiden utvikler oss videre, sier daglig leder Fleten.

Juryens begrunnelse

«En visuelt ekstremt tiltalende og teknisk svært ambisiøs konstruksjon, som imponerer med sitt selvbærende design i det øvre området. Denne statiske utfordringen ble løst uten synlige tilkoblinger – et bevis på de høyeste krav og et mesterverk av håndverk.»

Trappen får en stadig større betydning som et designelement, i tillegg til at den skal forflytte oss mellom etasjene. Med vår kompetanse kan vi tilby design og innovasjon av ypperste kvalitet, samtidig som brukervennligheten ivaretas.

Charlotte Inderhaug Fleten

Når trappen blir et møbel

Melby har med årene virkelig gjort seg bemerket som en enestående leverandør som tar både kvaliteten og designet av trappen på alvor. Det er vanskelig å snakke om trappekunst uten å snakke om Melby, og nok en gang har kombinasjonen av solid håndverk og enestående kompetanse tatt nok en gjev pris hjem til Eide.

Det gir seg utslag på kundetilfredsheten også. Kunden på Oppdal har følgende godord om Melby:

– Trappen vår er som et møbel og er plassert i midten av huset og går over 3 etasjer, derfor var det vesentlig for oss å velge en aktør som leverer kvalitet og har jobbet med unike prosjekter før. Vi ble veldig fornøyd med sluttresultatet.

– Vi valgte Melby på grunn av kvaliteten, erfaringen og de gode referansene. Vi er meget fornøyde med leveringen og oppfølgingen i ettertid.

INFORMASJON: TRAPP – MODERNE ENEBOLIG OPPDAL

Prosjekt: Trapp til moderne enebolig på Oppdal
Arkitekt: Troll Arkitekter
Byggherre: Kristian Kleven
Entreprenør: Bedrock AS
Trapp: Odin trapp
Materialer: Furu og eik (beiset, lakkert og malt)
Utmerkelser: Vinner i kategori «formspråk» i Treppen des Jahres i 2022

Foto: Espen A. Istad / Studio Istad

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.